Tjänster

Snabbt och enkelt löser vi dina problem – med kunskap, noggrannhet och med dig i fokus.

Klockservice

Har klockan stannat? Kom in så byter vi batteri, självklart med garanti. Ser ditt armband slitet ut? Hos oss kan du förnya din gamla klocka med fräscha moderna armband.

Läs mer

Skomakeri

Lossande sulan eller är klacken lös? Ser favoritskorna slitna och tråkiga ut? Inga problem, vi tar hand om dina skor. Sula, klack eller puts – vi gör dina skor som nya. 

Läs mer

Nyckelservice

Har du tappat nyckeln eller behöver en reserv? Vi kopierar din nyckel i moderna maskiner, och du har garanti på vårt arbete. Speciallås är inga problem! Vi kan lås och vi kan de flesta. Välkommen att höra av dig!

Läs mer

Skrädderi

Har du gått upp i vikt, gått ned i vikt, växt en decimeter eller gjort hål på favoritbyxan? Quick Service har hjälpen. Vi kan lägga upp, lägga ner, ta in, ta ut eller bara laga.

Läs mer

Kemtvätt

När olyckan är framme och fläcken inte går bort då ska du kontakta oss. Vi hanterar de flesta textilier och gör det med professionellt. Inga farliga produkter används utan lita på att vi värnar lika mycket om miljön som om våra kunder. Kom in så tar vi bort fläcken!

Läs mer

Sliperi

Det värsta som finns är slöa knivar. Om du måste såga dig igenom bröd, frukt och kött, köp inte nya knivar – kom in till oss istället så slipar vi dem! 

Läs mer

Gravering

Hos oss kan gravera din skylt, hundens halsband eller en vandringspokal för din idrottsklubb. Vi har kompetens och erfarenhet av gravering med perfekta resultat som följd. Tveka inte att kontakta oss innan prisutdelningen!

Läs mer

Övriga reparationer

Behöver du en reparation som inte redan nämns på vår sida? Kontakta oss med vad du behöver hjälp med så ska vi se hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer